Urządzenia i Akcesoria
Japanese Oden Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Dipping Sauce
-
miso paste40 g
-
sugar25 g
-
sake60 g
-
mirin30 g
-
light soy sauce10 g
-
tomato sauce30 g
Oden
-
water2000 g
-
white radish remove skin, cut in 3 cm thick round slices400 g
-
bean curd puffs200 g
-
chicken wing250 g
-
konjac cut in small pieces100 g
-
dashi powder (see tips)1 - 2 packet
-
light soy sauce25 g
-
mirin30 g
-
salt½ tsp
-
shiitake mushroom, fresh stems removed6 pieces
-
Japanese fish cakes approx. 3 pieces, cut diagonally120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1278.2 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
468.2 kJ /
111.9 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Chicken laksa
30 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Borscht
25 min