Focaccia de uva e erva doce

Focaccia de uva e erva doce

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 doses

Składniki

  • fermento de padeiro fresco
    10 - 15 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • açúcar mais q.b. p/ polvilhar
    40 g
  • água
    270 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    6 c. sopa de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • uvas pretas cortadas em metades, s/ grainhas
    1000 g
  • erva-doce em grão
    1 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 doses

Sód 2378.8 mg
Białko 72.4 g
Kalorie 15258.1 kJ / 3646.8 kcal
Tłuszcz 92 g
Błonnik 24.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 649.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...