Tarros de verdura y pavo en Varoma con arroz largo

Tarros de verdura y pavo en Varoma con arroz largo

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 raciones

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 5 g de jengibre fresco en rodajas de 2 mm
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en dados de 3-4 cm
  • 20 g de harina
  • 40 g de puerro en rodajas de 3 mm
  • 80 g de zanahoria en rodajas de 3 mm
  • 40 g de judías verdes congeladas en trozos
  • 4 cucharadas salsa de soja
  • 1200 g de agua
  • 200 g de arroz de grano largo
    200 g de arroz jazmín

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 969 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 1894 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 49.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...