Urządzenia i Akcesoria
Traditional Austrian Beef Goulash
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (opcjonalnie)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1483 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Grisons Barley Soup
55 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min