Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g ui, in tweeën gesneden
- 60 g prei, wit, fijngesneden
- 300 g tomaten, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil, van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen, in grote blokjes gesneden
- 60 g prei, wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol, schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt, in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines, groot
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Kimchi
Brak ocen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Gekruide lamstaart
40 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Brak ocen
Mallorcaanse vissoep
40 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Romige snijbietsoep
35 min