Urządzenia i Akcesoria
Makaron z marchewki w sosie jogurtowo-pomarańczowym
Składniki
-
90 g marchewki Ø 4-5 cm, z odciętymi końcówkami, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
½ pomarańczy ekologicznej
-
15 g orzechów laskowych
-
1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
75 g jogurtu greckiego
-
½ łyżeczki miodu
-
¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barszcz zabielany i kurczak w sosie ze szpinakiem
1 godz. 10 min
Lody miso z kawiorem
13 godz.
Spiralizowana sałatka z wołowiną (TM6, TM7)
35 min
Gruszki w syropie z białego wina z migdałową kruszonką i kremem angielskim
1 godz.
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Sałatka z burakiem i ciecierzycą z dressingiem tahini (TM6, TM7)
30 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM5)
15 min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min