
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau renversé aux prunes et caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts
Składniki
-
beurre pour le moule
-
de sucre en poudre300 g
-
œufs4
-
de sucre vanillé10 g
-
d'eau50 g
-
prunes coupées en deux15
-
de farine de blé120 g
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
266.5 kcal /
1124 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
50.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
88.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja