Urządzenia i Akcesoria
Gâteau renversé aux prunes et caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts
Składniki
-
beurre pour le moule
-
300 g de sucre en poudre
-
4 œufs
-
10 g de sucre vanillé
-
50 g d'eau
-
15 prunes coupées en deux
-
120 g de farine de blé
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
88.4 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1124 kJ /
266.5 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Tarte aux abricots façon crumble
3 godz. 20 min
Cuajada aux abricots
50 min
Tarte amandine aux mirabelles
1 godz. 30 min
Gâteau aux pêches
55 min
Crumble aux prunes
40 min
Clafoutis aux pommes et amandes
1 godz.
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Clafoutis pêche-framboise
50 min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50 min
Flaugnarde aux poires
50 min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 min