Gâteau renversé aux prunes et caramel

Gâteau renversé aux prunes et caramel

3.6 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 parts

Składniki

  • beurre pour le moule
  • de sucre en poudre
    300 g
  • œufs
    4
  • de sucre vanillé
    10 g
  • d'eau
    50 g
  • prunes coupées en deux
    15
  • de farine de blé
    120 g
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 266.5 kcal / 1124 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 50.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 88.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...