Urządzenia i Akcesoria
Tikka Masala Wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
chicken breast fillet, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
garam masala1 tsp
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
plain yoghurt140 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain yoghurt4 Tbsp
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739.8 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
1444.4 kJ /
345.2 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 godz. 45 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Caribbean Wraps
50 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min