Obe Ata (Red Pepper Sauce)
TM6

Obe Ata (Red Pepper Sauce)

( Brak ocen )

Składniki

  • 150 g red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 200 g plum tomatoes cut in pieces (4 cm)
  • 1 - 2 scotch bonnet chillis (opcjonalnie)
  • 50 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 300 g red onions quartered
  • 150 g tomato purée
  • 100 g vegetable oil
  • ½ Tbsp dried thyme
    lub dried mixed herbs
  • ½ Tbsp curry powder
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • 20 g all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning
  • ½ Tbsp fine sea salt
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
205.4 kcal / 859.4 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
13.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
644.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy