Urządzenia i Akcesoria
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcjonalnie)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.9 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
859.4 kJ /
205.4 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Macadamia Chocolate Cookies
45 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1 godz. 45 min
Fairy Cake Bouquet
1 godz. 50 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Irish Coffee
10 min
Lafun (Amala)
10 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min