Urządzenia i Akcesoria
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcjonalnie)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.9 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
859.4 kJ /
205.4 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Helga's New Year Honey Cake
1 godz. 15 min
Mussels Mariniere
25 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.