Urządzenia i Akcesoria
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
16 porties
Składniki
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 16 porties
Sód
1682.3 mg
Białko
60.7 g
Kalorie
11204.8 kJ /
2678 kcal
Tłuszcz
217 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
115.8 g
Węglowodany
135.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hap en Tap
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Brak ocen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Hummus
5 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Boemkool buffalo hapjes
35 min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Gyoza met kip en knoflook
45 min