Salada de espelta com feijão-verde e pesto

Salada de espelta com feijão-verde e pesto

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços pequenos
    50 g
  • pinhão cru
    30 g
  • dente de alho (opcjonalnie)
    1
  • manjericão só as folhas
    90 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    100 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • espelta descascada lavada e escorrida
    300 g
  • água
    700 g
  • feijão-verde redondo arranjado
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1062.6 mg
Białko 18.1 g
Kalorie 2493.2 kJ / 595.9 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 58.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...