Poêlée d'orge et ratatouille d'été

Poêlée d'orge et ratatouille d'été

4.4 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1200 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'orge perlé
    300 g
  • d'oignons de printemps en morceaux
    40 g
  • feuilles de basilic frais
    5
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de carottes en dés (1 cm)
    70 g
  • de poivron rouge en dés (1 cm)
    100 g
  • de courgette en dés (1 cm)
    100 g
  • d'aubergine en dés (1 cm)
    130 g
  • de pâte de bouillon de légumes
    1 c. à café
  • de pignons de pin
    30 g
  • de thym déshydraté (opcjonalnie)
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 435 kcal / 1820 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 62.8 g
Błonnik 15.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 911 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...