Chili veloce con chorizo e fagioli

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione

Składniki

  • 50 g di cipolle tagliata a metà
  • 20 g di olio di oliva
  • 60 g di salame chorizo tagliato a cubetti (0,5-1 cm)
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
  • ½ cucchiaino di chili in polvere
  • 230 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 130 g di fagioli neri interi in scatola sciacquati e scolati
  • 70 - 100 g di riso a chicco lungo
  • yogurt naturale per guarnire
  • foglie di coriandolo, fresche tritato grossolanamente, per guarnire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1005.4 mg
Białko 31.3 g
Kalorie 3968.1 kJ / 948.4 kcal
Tłuszcz 44.5 g
Błonnik 14.4 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 106.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...