Tortini di broccoli e pancetta

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pezzi

Składniki

  • 25 g olio di oliva e un po' di più per ungere
  • 100 g di carote a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle a pezzi
  • 130 g di pancetta a cubetti
  • 120 g di cimette di broccoli
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di panna intera
  • 4 uova
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
  • 50 g di formaggio Emmental grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 125 mg
Białko 5 g
Kalorie 708 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...