Urządzenia i Akcesoria
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion quartered200 g
-
garlic cloves3
-
flat-leaf parsley4 sprigs
-
basil, fresh3 sprigs
-
chilli, fresh de-seeded if preferred (e.g. serrano)¼ - ½
-
sun-dried tomato, in oil lightly drained130 g
-
butter, unsalted30 g
-
chicken breast fillet, skin on or skinless skinless, in pieces (½ - ¾ in.)450 g
-
heavy cream, 35% fat170 g
-
water355 g
-
white wine, dry85 g
-
chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
pasta, dried, type penne255 g
-
basil leaf, fresh to garnish
-
Parmesan cheese, grated to garnish30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
276 mg
Białko
42.7 g
Kalorie
3048.6 kJ /
728.6 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
73.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
In Homemade we Trust
37 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
BBQ Pulled Chicken
40 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Carnitas
50 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
S'mores pizza
1 godz. 25 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Banana and raspberry soft serve
5 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min