Wersje kompatybilne
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chicken (approx. 995 g)
- 3 - 4 tbsp vegetable oil, to coat
- 2 tbsp Italian seasoning, to season
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 1300 g water
- 2 tsp chicken stock paste
- 1 pinch saffron
- 200 g rice, white, type basmati
- 285 g carrot, cut into pieces (1 in.)
- 285 g broccoli florets
- 2 tbsp butter, unsalted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3211.6 kJ / 767.6 kcal
- Białko
- 48.3 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 48.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 680.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1h
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Courgetti Carbonara
40min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Brak ocen
Cod with citrus butter
50min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min