Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
680.6 mg
Białko
48.3 g
Kalorie
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Tłuszcz
48.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Poached Eggs
15 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Blood Orange Margarita
15 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Mixed Herbs Rice
35 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Habanero Salsa
10 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min