Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
TM6

Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables

2.0 ( 1 ocena )

Składniki

  • 1 chicken (approx. 995 g)
  • 3 - 4 tbsp vegetable oil to coat
  • 2 tbsp Italian seasoning to season
  • 1 tsp salt plus extra, to season, to taste
  • black pepper, ground to season, to taste
  • 30 g Parmesan cheese cut into pieces
  • 1300 g water
  • 2 tsp chicken stock paste
  • 1 pinch saffron
  • 200 g rice, white, type basmati
  • 285 g carrot cut into pieces (1 in.)
  • 285 g broccoli florets
  • 2 tbsp butter, unsalted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
767.6 kcal / 3211.6 kJ
Białko
48.3 g
Tłuszcz
48.1 g
Węglowodany
34.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Sód
680.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy