Urządzenia i Akcesoria
Creamy chicken pastel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onions quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skinless and boneless patted dry700 g
-
chicken stock paste, homemade2 tbsp
-
fish sauce30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
whipping cream400 g
-
green peppers cut in pieces ( 3 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces ( 3 cm)100 g
-
button mushroom, canned drained300 g
-
cornstarch3 tbsp
-
water3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
689.6 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1948.3 kJ /
465.7 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Balado
45 min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Pork Humba
Brak ocen
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Chicken Rendang
1 godz. 35 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min