Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic White Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
white basmati rice285 g
-
lemon plus extra, cut into wedges, to garnish1
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
vegetable stock570 g
-
olive oil1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
590.6 mg
Białko
5 g
Kalorie
1125.5 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
56.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rice Done Right!
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Cooking White Rice
25 min
Red Rice
55 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Asparagus Sauté
15 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Asparagus Sauté
15 min