Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter500 - 600 g
-
cooking oil40 g
-
garlic cloves3
-
medium-sized prawns deshelled, deveined, patted dry with paper towels250 g
-
spring onions roughly chopped50 g
-
chilli flakes2 - 3 pinches
-
lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
brown sugar1 tsp
-
salt2 - 3 pinches
-
ground white pepper2 - 3 pinches
-
toasted white sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
709.9 kJ /
169.7 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Creole jambalaya
1 Std.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min