Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
all-purpose flour30 g
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only, divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground dried turmeric1 pinch
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain225 g
-
lemon sliced (6 mm rounds)1
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
broccoli florets225 g
-
fresh parsley chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.7 mg
Białko
36 g
Kalorie
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1 Std.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Lamb with Rosemary Potatoes
Keine Bewertungen
Chocolate Covered Granola Cups
1 Std. 5 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 Min
Confetti Rice
45 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min