Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
all-purpose flour30 g
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only, divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground dried turmeric1 pinch
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain225 g
-
lemon sliced (6 mm rounds)1
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
broccoli florets225 g
-
fresh parsley chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.7 mg
Białko
36 g
Kalorie
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 h
Spanish Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 h 5 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 h 25 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 h
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Pulled Pork Burgers
4 h 50 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 h
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 h 5 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
No ratings