Lemon Rosemary Chicken and Rice
TM6 TM5

Lemon Rosemary Chicken and Rice

4.2 (81 ocen)

Składniki

  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g all-purpose flour
  • 3 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 pinch ground dried turmeric
  • 680 g chicken stock
  • 30 g lemon juice
  • 15 g honey
  • 225 g rice, white, long-grain
  • 1 lemon, sliced (6 mm rounds)
  • 4 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)
  • 225 g broccoli florets
  • fresh parsley chopped, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2374.2 kJ / 567.5 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
51.2 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
1.4 g
Sód
915.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy