Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
all-purpose flour30 g
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only, divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground dried turmeric1 pinch
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain225 g
-
lemon sliced (6 mm rounds)1
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
broccoli florets225 g
-
fresh parsley chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.7 mg
Białko
36 g
Kalorie
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Brak ocen
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Mediterranean Chicken
35 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.