Urządzenia i Akcesoria
"Hug in a Mug" Chicken Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat leaf parsley leaves only2 sprigs
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh brown mushrooms cut into halves3 ½ oz
-
yellow onions cut into quarters5 oz
-
salted butter cut into pieces2 oz
-
chicken breast fillet cut into pieces (½ in.)18 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
water28 oz
-
chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
bread, crusty to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
1403.5 kJ /
335.4 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Lemon Pasta
35 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min