Urządzenia i Akcesoria
"Hug in a Mug" Chicken Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat leaf parsley leaves only2 sprigs
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh brown mushrooms cut into halves3 ½ oz
-
yellow onions cut into quarters5 oz
-
salted butter cut into pieces2 oz
-
chicken breast fillet cut into pieces (½ in.)18 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
water28 oz
-
chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
bread, crusty to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
1403.5 kJ /
335.4 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Vegan Bolognese
50 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Allergen Free Melted Chocolate
10 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Loaded Potato Soup
30 min