Urządzenia i Akcesoria
Hausbrot (glutenfrei)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 Scheiben
Składniki
-
Reismehl100 g
-
Buchweizen-Mehl100 g
-
Leinsamen gemahlen (siehe Tipp)50 g
-
Kartoffelstärke plus extra zum Bestäuben100 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Wasser450 g
-
frische Germ10 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
Honig15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
394 mg
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Veganes Porridge mit Früchten und Zimt
15 min
Fruchteis
5 min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 min
Dattel-Nuss-Bällchen
20 min
Dattel-Hafer-Drink
20 min
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Mandelkuchen (glutenfrei)
55 min
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 godz. 30 min
Toastbrot (glutenfrei)
14 godz.
Pistazienkuchen mit Limettenguss
1 godz. 30 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min