Urządzenia i Akcesoria
Fruchtpudding (aus Resten)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Reis30 g
-
Kardamomkapseln (opcjonalnie) (siehe Tipp)1 - 2
-
Obst geschält, in Stücken (3-4 cm), z.B. Äpfel, Birnen, Bananen, Melonen, Mango500 g
-
Wasser je nach Wassergehalt der Früchte20 - 50 g
-
1 - 2 TL HonigZucker (opcjonalnie)1 - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
4 mg
Białko
1 g
Kalorie
270 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Birnencreme
25 dk
Apfelpudding
25 dk
Hafer-Nuss-Creme
25 dk
Sommerporridge
25 dk
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 dk
Hexenschaum
35 dk
Omas Apfelkompott mit Honig
20 dk
Milchreiscreme mit Heidelbeeren
30 dk
Omas Apfelkompott
20 dk
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1sa 25 dk
Haferflockensuppe
20 dk
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 dk