Focaccia floreale (senza glutine)

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 520 g di acqua
  • 1 pizzico di zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina di riso
  • 100 g di fecola di patate
  • 15 g di psillio in polvere
  • 10 g di sale
  • 40 g di olio di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di gomma xantana
  • 1 - 2 cucchiai di olio di oliva
  • 1 - 2 cucchiai di acqua
  • 50 g di cipolla rossa a fette sottili
  • 50 g di peperone giallo a fette o cubetti
  • 50 g di cimette di broccolo piccole
  • 50 g di pomodorini
  • 40 - 50 g di olive nere denocciolate
  • 10 g di erbe aromatiche (rosmarino, basilico, ecc.)
  • 1 cucchiaino di sale grosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1041 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1557.1 kJ / 372.2 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...