Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

4.7 52 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di paprica
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio schiacciato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g succo di limone
  • 120 g di carote in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette sottili (0.5 cm)
  • 80 g di peperone verde in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 80 g di peperone rosso in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 15 g di aceto bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di prezzemolo fresco le foglioline

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 594 mg
Białko 25 g
Kalorie 1177 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...