Poulet crémeux au citron

4.5 51 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 2 échalotes
  • 30 g de beurre
  • 2 c. à soupe de farine
  • 150 g de bouillon de volaille reconstitué
  • 50 g de jus de citron
  • 1 gousse d'ail hachée
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 500 g de filets de poulet (4 filets)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 219.2 mg
Białko 31.1 g
Kalorie 1802.7 kJ / 430.9 kcal
Tłuszcz 28.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 16.1 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...