Linguine aux champignons et crème à la noisette

Linguine aux champignons et crème à la noisette

3.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 50 g de noisettes
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de champignons de Paris frais en morceaux
  • 60 g de purée de noisette complète
  • 1 c. à soupe bombée de mascarpone
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1400 g d'eau
  • 400 g de pâtes sèches type linguine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 3518 kJ / 527 kcal
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...