Linguine aux champignons et crème à la noisette

Linguine aux champignons et crème à la noisette

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de noisettes
    50 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais en morceaux
    300 g
  • de purée de noisette complète
    60 g
  • de mascarpone
    1 c. à soupe bombée
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    1400 g
  • de pâtes sèches type linguine
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 527 kcal / 3518 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie