Urządzenia i Akcesoria
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Solero Cream
-
tinned peaches drained, reserving juice240 g
-
fresh mango flesh peeled100 g
-
digestive biscuits40 g
-
whipping cream150 g
-
quark (curd cheese)vanilla quark150 g
-
caster sugar2 tsp
-
whipped cream stabiliser (opcjonalnie)1 tsp
Finalisation
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh tuna approx. 4 steaks (150 g each)600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper4 - 5 pinches
-
jasmine rice200 g
-
water400 g
-
onion quartered50 g
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers drained10 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
cherry tomatoes300 g
-
white wine50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1373.2 mg
Białko
46.6 g
Kalorie
2860.8 kJ /
683.8 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Boosted Super Green Juice
10 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Strawberries and Cream
20 min
Raspberry Turnovers
2 godz.
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Lasagna Bolognese
Brak ocen
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min