Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water, boiling to soak510 g
-
rice, brown "low GI" (see Tip)255 g
-
water, warm to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced100 g
-
fresh brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
black pepper, ground to season, to taste
-
lemon juice to serve1 teaspoon
-
pecorino grated60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1661.8 kJ /
397.2 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Campari Cocktail
Brak ocen
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Gluten-free mini pizzas
2 godz.
Gluten free pizza dough
2 godz.