Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water, boiling to soak510 g
-
rice, brown "low GI" (see Tip)255 g
-
water, warm to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced100 g
-
fresh brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
black pepper, ground to season, to taste
-
lemon juice to serve1 teaspoon
-
pecorino grated60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1661.8 kJ /
397.2 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Panellets
11 godz. 20 min
Potato Curry Soup
35 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min