Urządzenia i Akcesoria
Christmas cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 196 godz. 35 min
12 portions
Składniki
-
mixed dried fruit1000 g
-
glacé cherries50 g
-
dried apricots chopped into pieces50 g
-
glace ginger cut into pieces50 g
-
sherry150 g
-
brown sugar230 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
natural almond extract½ tsp
-
Drambuie or ginger wine (approx. 280 g)14 tbsp
-
butter plus extra for greasing150 g
-
full cream milk110 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
eggs3
-
plain flour350 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
367.2 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
2482 kJ /
591 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Shortbread
1 godz.
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Traditional Christmas cake
3 godz. 15 min
Lemon or lime butter
15 min