
Urządzenia i Akcesoria
Christmas cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 196 godz. 35 min
12 portions
Składniki
-
mixed dried fruit1000 g
-
glacé cherries50 g
-
dried apricots chopped into pieces50 g
-
glace ginger cut into pieces50 g
-
sherry150 g
-
brown sugar230 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
natural almond extract½ tsp
-
Drambuie or ginger wine (approx. 280 g)14 tbsp
-
butter plus extra for greasing150 g
-
full cream milk110 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
eggs3
-
plain flour350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
591 kcal /
2482 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
105 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
367.2 mg