Urządzenia i Akcesoria
Pink Breakfast Bowls with Berries
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portion
Składniki
-
30 g strawberry, freeze driedraspberry, freeze-dried30 g
-
strawberries hulled and halved255 g
-
raspberry140 g
-
blueberry100 g
-
banana cut in pieces1
-
oat flake115 g
-
cashew nut, raw45 g
-
Greek yoghurt140 g
-
redcurrant, fresh (opcjonalnie)30 g
-
30 g honeyagave syrup30 g
-
strawberries sliced, to garnish
-
raspberry to garnish
-
blueberry to garnish
-
redcurrant, fresh (opcjonalnie) to garnish
-
oat flake to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35.7 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2575.6 kJ /
615.6 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
104.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Loaded Potato Waffle
50 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Fueled Up Protein Shake (Metric)
5 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Brioche Burger Buns
4 godz.
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Tomato Soup with Burrata
35 min