Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cheddar cheese
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 large onion, cut into quarters
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into pieces
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 200 g), cut into pieces
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 600 g floury potatoes, red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
- 600 g sweet potato, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato paste
- 40 g plain flour
- 80 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 30 g salted butter
- 100 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2590.2 kJ / 619.1 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 59.6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.9 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 582.6 mg
Alternatywne przepisy
No fail mash potato
20 min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Curried sausages
40min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Creamy beef curry
1h 15 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Easy lamb hotpot
2h
Traditional sausage rolls
50min
Apricot Chicken
35 Min
Beef stew with gnocchi
3h 15 min