Cottage pie

Cottage pie

3.8 146 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • cheddar cheese
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • large onion cut into quarters
    1
  • carrots (approx. 250 g), cut into pieces
    2
  • celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces
    2
  • zucchini (approx. 200 g), cut into pieces
    1
  • fresh brown mushrooms cut into halves
    200 g
  • beef mince broken into pieces
    500 g
  • floury potatoes red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
    600 g
  • sweet potato cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
  • tomato paste
    50 g
  • plain flour
    40 g
  • water
    80 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • Worcestershire sauce
    3 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • dried mixed herbs
    1 tsp
  • frozen peas
    150 g
  • salted butter
    30 g
  • full cream milk
    100 g
  • sea salt
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 619.1 kcal / 2590.2 kJ
Białko 26.9 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 59.6 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 12.9 g
Sód 582.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...