Cassoulet de haricots et salsiccia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de bouillon de légumes chaud
    400 g
  • de tomates pelées en dés, en boîte
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • feuilles de laurier, sèches
    2
  • de saucisse italienne sans la peau
    400 g
  • de bulbes de fenouil détaillés en morceaux (3 cm)
    280 g
  • de haricots blancs en conserve, rincés et égouttés
    500 g
  • de persil frais haché
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 558.2 kcal / 2335.4 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 31.6 g
Węglowodany 41.2 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 1426.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...