Salade au cervelas et fromage

Salade au cervelas et fromage

5.0 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de gruyère (doux), sans croûte, découpé en bâtonnets (2 x 2 cm, voir conseils)
    300 g
  • de cornichons
    200 g
  • d'oignons rouges coupés en deux
    100 g
  • cervelas dont la peau a été retirée, éventuellement coupés en deux et placés au congélateur toute la nuit
    4
  • de moutarde (douce)
    1 c. à soupe
  • de vinaigre de vin blanc
    50 g
  • d'huile végétale
    70 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    1 c. à café
  • d'oignons (opcjonalnie)
    100 g
  • de persil frais effeuillé
    10 g
  • de ciboulette fraîche (opcjonalnie) coupée finement pour la décoration
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 880 kcal / 3684 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 76 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 29 g
Sód 2411 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...