Urządzenia i Akcesoria
Hakka Yong Tau Foo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic peeled3 cloves
-
shallots peeled5 pieces
-
salted fish50 g
-
mackerel fish fillets cut in pieces200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder1 ½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
500 g chicken mincemince pork500 g
-
medium egg1
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder¼ tsp
-
water1500 g
-
anchovies (ikan bilis)50 g
-
soy beans150 g
-
salt to taste
-
capsicum quartered, seeds removed1 piece
-
firm bean curd halved1 piece
-
fresh red chilli seeds removed, halved1 piece
-
fresh green chilli seeds removed, halved1 piece
-
eggplant cut in 5 pieces1 piece
-
ladies' fingers5 pieces
-
spring onion chopped, to garnish2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1772.5 mg
Białko
53.1 g
Kalorie
2069 kJ /
494.5 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Cereal Prawns
30 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Mapo tofu
30 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Pinakbet
15 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min