Urządzenia i Akcesoria
Superior Seafood Pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves5
-
shallots20 g
-
spring onions white stem only2 stalks
-
olive oil20 g
-
sesame oil10 g
-
water350 g
-
Chinese cabbage cut in 4 cm length300 g
-
enoki mushroom150 g
-
chicken stock powder store-bought or homemade1 tsp
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce25 g
-
sugar½ tsp
-
fresh mud crabs (approx. 1000 g), cleaned, cut into 5 pieces2
-
200 g shabu shabu sliced meatboneless chicken thighs thinly sliced200 g
-
raw medium sized prawn deveined300 g
-
lala clams with shells200 g
-
squid cleaned, skin removed and cut in pieces200 g
-
fresh red chilli seeds removed, diced1
-
spring onions green part only, chopped2 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.4 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
884.2 kJ /
211.3 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Pistachio Lava Cakes
30 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Hot Chocolate
10 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Brazilian Limeade
10 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Ghee Rice
1 godz. 15 min
Chicken Nuggets
45 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Ayam Balado
45 min