Urządzenia i Akcesoria
Boston Clam Chowder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces8 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)3 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter½ oz
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)2 slices
-
chopped clams3 cans
-
water1 tbsp
-
corn starch1 tbsp
-
russet potatoes peeled, diced (½ in.)16 oz
-
water8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
half and half4 oz
-
soup crackers e.g. oyster crackers, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.6 mg
Białko
41 g
Kalorie
1646.4 kJ /
393.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Steak au Poivre
20 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Clam Chowder
55 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Musubi a Hawaiian Snack
30 min
Ramen Noodle Soup
40 min
New England Clam Chowder
45 min
Loaded Potato Soup
30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min