Boston Clam Chowder
TM6 TM5

Boston Clam Chowder

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 8 oz yellow onion, cut into pieces
  • 3 oz celery, cut into pieces (approx. 2 stalks)
  • 1 garlic clove
  • 2 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz unsalted butter
  • 2 slices thick cut bacon, cut into pieces (¼ in.)
  • 3 cans chopped clams
  • 1 tbsp water
  • 1 tbsp corn starch
  • 16 oz russet potatoes, peeled, diced (½ in.)
  • 8 oz water
  • ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to sprinkle
  • 1 dried bay leaf
  • 4 oz half and half
  • soup crackers, e.g. oyster crackers, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1646.4 kJ / 393.5 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
31.8 g
Tłuszcz
10.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
2.8 g
Sód
452.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy