Tartare de daurade à la vanille

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de filets de daurade, sans peau et désarêtés préalablement congelés pendant 2-3 heures (voir "Conseil(s)")
  • 50 g d'échalotes
  • 8 brins de coriandre fraîche
  • 40 g jus de citron
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 1 gousse de vanille égrainée
  • 1 avocat détaillé en dés
  • 1 de mangue, mûre détaillée en dés
  • 4 brins de coriandre fraîche effeuillés
  • fleur de sel pour la finition
  • d'huile d'olive pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 244.4 mg
Białko 29.1 g
Kalorie 3037.5 kJ / 726 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 23.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...