Gnocchi au fromage blanc et à la semoule avec sauce aux fruits frais

3.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 250 g de fromage blanc (quark)
  • 1 œuf
  • 70 g de semoule de blé dur
  • 45 g de farine de blé
  • 30 g de beurre, salé ou non salé
  • 70 g de chapelure
  • 60 g de sucre en poudre
  • 300 g de mélange de baies surgelées
    300 g de mélange de baies fraîches
  • 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 1 c. à soupe de jus de citron, fraîchement pressé
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel plus 1 pincée supplémentaire
  • de sucre glace
  • de zeste de citron râpé
  • de menthe fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 672.3 mg
Białko 10 g
Kalorie 1182.1 kJ / 282.5 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...