Urządzenia i Akcesoria
Glace aux fruits
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts60 g
-
de fruits coupés en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")500 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
102.3 kcal /
428 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
12 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Best of glaces et sorbets
24 Przepisy
Francja
Francja

J'adopte le fait maison au quotidien
33 Przepisy
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada