Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de fruits, coupés en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 560 kJ / 134 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
-
Best of glaces et sorbets 24 Przepisy, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Brioche
8h
Pain express
1 Std. 15 Min
Crème fouettée
10 min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Pain de campagne
2j
Sorbet aux fruits
10 min
Crème caramel
3sa
Sauce orange-curry
10 min
Granité de fruits frais
5 min
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min