Tiramisu aux spéculoos et aux raisins

Tiramisu aux spéculoos et aux raisins

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • 100 g de chocolat noir 50% en morceaux (2-3 cm)
  • 100 g de biscuits speculoos
  • 200 g de crème liquide, 30-40% m.g. très froide
  • 30 g de sucre vanillé, fait maison
  • 250 g de mascarpone
  • 250 g de fromage blanc maigre
  • 60 g de sucre
  • 500 g de raisins rouges coupés en deux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1864 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...