Urządzenia i Akcesoria
Poires au vin rouge
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
de vin rouge750 g
-
de Porto100 g
-
d'eau250 g
-
de sucre en poudre350 g
-
bâtons de cannelle2
-
anis étoilés2
-
de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)2 morceaux
-
poires (180 g env. chacune), pelées4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
631 kcal /
2645 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
116 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
12 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen