Urządzenia i Akcesoria
Seafood Congee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
cooking oil20 g
-
prawn shell200 g
-
water1500 g
-
ginger, fresh15 g
-
anchovies (ikan bilis)10 g
-
short grain rice washed120 g
-
dried scallops20 g
-
blue swimmer crabs (flower crabs) cut into 54
-
lala clams1000 g
-
prawn meat300 g
-
fried shallots to garnish20 g
-
parsley leaves chopped, to garnish1 sprig
-
bird's eye chilli (chilli padi) chopped, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1085.3 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1000.3 kJ /
239.1 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Chicken Quiche
1 godz. 30 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Brak ocen
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Acai Nice Cream
10 min
Roselle Jelly
35 min
Miso Ramen
30 min
Penne pasta with tuna
35 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min