Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, for cooking pasta
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 8 chicken thighs, boneless (approx. 650 g)
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g sesame oil
- 280 g pineapple juice
- 110 g dark brown sugar
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp chicken stock paste, homemade - 100 g water
- 60 g tomato ketchup
- 60 g dark soy sauce
- 30 g Worcestershire sauce
- 300 g macaroni pasta
- 4 Tbsp cider vinegar
- 10 g plain flour
- 70 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 40 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 5 spring onions, 3 cut in pieces (3 cm) and 2 thinly sliced (5 mm)
- 230 g mayonnaise
- 30 - 50 g milk, depending on desired consistency
- 1 Tbsp light brown sugar
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4900 kJ / 1171 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 2183 mg
Alternatywne przepisy
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken Enchiladas
1h
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min