Avocat, œuf et tartare de saumon

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • œufs froids
    6
  • l'eau à remplir jusqu’au repère de 1 litre précisément
  • d'aneth, frais brins effeuillés
    2 brins
  • de filets de saumon, frais, avec ou sans peau (qualité sushi), coupés en morceaux
    250 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    20 g
  • d'huile d'olive
    5 g
  • de baies roses
    1 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • avocats
    3
  • de calçots, frais (pousses d'oignons)
    30 g
  • de pain blanc toasté
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 356.3 kcal / 1491 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 459.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...