Tartines à la salade d’œufs

Tartines à la salade d’œufs

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 8 œufs durs, écalés
  • 50 g de cornichons égouttés, en morceaux (2 cm)
  • 250 g de séré demi-gras
  • 100 g de mayonnaise
  • 1 botte de ciboulette fraîche (d’env. 10 g), ciselée, la moitié (5 g)
  • 20 g de moutarde à l'ancienne
  • 1 c. à café de curry en poudre doux
  • ¼ de c. à café de poudre de paprika
  • ¾ de c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu
  • 4 petits pains à la saumure (par ex. tresses, d’env. 90 g), fendus
  • 24 câprons marinés rincés, égouttés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28.3 g
Kalorie 2765 kJ / 663 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...