Tartines à la salade d’œufs

Tartines à la salade d’œufs

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • œufs durs, écalés
    8
  • de cornichons égouttés, en morceaux (2 cm)
    50 g
  • de séré demi-gras
    250 g
  • de mayonnaise
    100 g
  • botte de ciboulette fraîche (d’env. 10 g), ciselée, la moitié (5 g)
    1
  • de moutarde à l'ancienne
    20 g
  • de curry en poudre doux
    1 c. à café
  • de poudre de paprika
    ¼ de c. à café
  • de sel
    ¾ de c. à café
  • de poivre, moulu
    4 pincées
  • petits pains à la saumure (par ex. tresses, d’env. 90 g), fendus
    4
  • câprons marinés rincés, égouttés
    24

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 663 kcal / 2765 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...