Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions
Składniki
Fermented red cabbage
-
red cabbage300 g
-
salt10 g
-
red wine200 g
-
sherry vinegar100 g
-
sumac1 pinch
-
black peppercorns2
-
star anise¼ piece
-
clove1
-
dried bay leaf1
Celeriac purée
-
celeriac peeled, diced260 g
-
fresh milk130 g
-
double cream (48% fat)130 g
-
salt5 g
Roasted duck breast
-
water3300 g
-
salt150 g
-
duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)2
Finalisation
-
beetroot juice70 g
-
cold butter diced, cold60 g
-
cornflour (starch)10 g
-
water10 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
64751.4 mg
Białko
83.2 g
Kalorie
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Tłuszcz
117.4 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
68.1 g
Węglowodany
79.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25 min
Shredded Lettuce
10 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 min
Everyday gourmet butter
35 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Guinean prawns
25 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 min
Beef and Dumpling Stew
1 godz. 55 min