
Urządzenia i Akcesoria
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz. 20 min
14 portions
Składniki
-
turkey (16.5-18 lb)1
-
brown sugar6 oz
-
sea salt3 oz
-
dried minced onions4 oz
-
dried chili flakes4 tbsp
-
fresh rosemary20 sprigs
-
dried bay leaves10
-
white pepper1 tbsp
-
black peppercorns3 tbsp
-
allspice berries3 tbsp
-
Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®) plus extra to serve1 bottle
-
oranges 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided3
-
fresh thyme divided1 bunch
-
unsalted butter in pieces12 oz
-
bourbon10 oz
-
maple syrup4 oz
-
orange juice10 oz
-
pomegranate quartered, to garnish1
-
fresh bay leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
696 kcal /
2912 kJ
Białko
104 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Spiced Beef Sausages
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Shrimp Scampi
40 min