Urządzenia i Akcesoria
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for frying and 1 tsp for seasoning80 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves only8 sprigs
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
French cut lamb racks800 g
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)800 g
-
fresh milk250 g
-
cooking cream100 g
-
salt plus extra for seasoning3 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh oregano leaves only2 stalks
-
fresh parsley leaves only2 stalks
-
eggplants cut in cubes (approx. 1.5 cm)200 g
-
zucchinis cut in cubes (approx. 1.5 cm)200 g
-
yellow capsicums cut in pieces (approx. 1.5 cm)150 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 1.5 cm)150 g
-
yellow onions cut in pieces (approx. 1.5 cm)100 g
-
white wine70 g
-
water150 g
-
tomato purée20 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock powder1 tsp
-
French beans ends cut off500 g
-
1 tsp dried rosemaryfresh rosemary2 sprigs
-
tomatoes cut in cubes (approx. 1.5 cm)200 g
-
fresh basil leaves chopped1 tbsp
-
butter plus extra for greasing1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.2 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
4100.5 kJ /
980.1 kcal
Tłuszcz
70.6 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Pastie slice
55 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Frozen Yoghurt Bark
Brak ocen
Slow Cooked Pot Roast
6 godz. 20 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Green Eggs and Ham Roll-Ups
20 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Fruit Smoothie
Brak ocen
Quick chicken tikka masala
35 min