Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Mushroom Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
637.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1963.2 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Seafood Kimchi Udon Soup
Brak ocen
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Browned pork mince
20 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
All-in-one chicken congee
35 min