Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Mushroom Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
637.7 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1963.2 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
68.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
KL Hokkien Noodles
35 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 min
Seafood Rice
Brak ocen
Begedil Daging
30 min